stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ru
ru
0 17.02.2016 17:05:34

Nekdanji rokometaš Partizana pomaga zdajšnjim z brezplačnimi obroki

Profimedia
Vlada Mandić je nekdanji rokometaš Partizana, ki ima v lasti restavracijo, katere vrata je odprl obubožanim rokometašem črno-belih.

Rokometni klub Partizan se je v zadnjih letih znašel v veliki finančni krizi, denarja ni od nikoder, rokometaši bojda že dve leti ne dobivajo plač, prišlo pa je celo tako daleč, da nekateri izmed njih nimajo dovolj denarja niti za topel obrok. 

Na pomoč njemu ljubljenemu klubu, ki je baje tik pred propadom, je prišel Vlada Mandić, nekdanji rokometaš Partizana, ki ima po koncu svoje športne kariere v lasti restavracijo. Mandić se je odločil, da vrata svoje restavracije odpre rokometašem Partizana, mnogi pa so v Srbiji to gesto označili za čudovito. 



"Jaz sem športnik, rokometaš, Partizanovec. To je najmanj, kar sem lahko naredil zanje. Meni to ne spremeni ničesar, njim pa pomeni ogromno. To so mladi igralci, ki potrebujejo pomoč. Ne gre za gesto, ki bi jo bilo treba obešati na veliki zvon, temveč za mojo obvezo. Še naprej bom pomagal rokometašem, pa tudi Partizanu," je ostal skromen Mandić. 

Dobrodelni mož se je razgovoril tudi o stanju v rokometnem klubu: "Položaj je takšen, ker ni pomoči sponzorjev, podjetjem enostavno ni v interesu, da bi vlagali. Težko je in še težje bo. Če se bo vse skupaj nadaljevalo, bo srbski rokomet na amaterski ravni. Iskreno se bojim za ta šport. Nisem prepričan, da se bo karkoli izboljšalo. Srbska liga je padla, igralci želijo iz nje čim prej oditi, zdaj je ta liga podpovprečna, bila pa je med tremi, štirimi najmočnejšimi. Ko pa ni močne lige, pa ni niti močne reprezentance ..." 

Članki iz rubrike