kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 27.05.2016 12:30:06

Igor Vori bo združil moči z Vujovićem

Nekdanji hrvaški rokometni reprezentant Igor Vori se po enajstih letih vrača v PPD Zagreb, ki ga vodi slovenski selektor Veselin Vujović.

Rokometaši Zagreba imajo za sabo zelo uspešno sezono, saj so na Hrvaškem osvojili oba domača naslova, v ligi Seha Gazprom so bili tretji, v ligi prvakov pa jih je Vujović popeljal do četrtfinala. Po koncu sezone so ekipo zapustili vratar Filip Ivić (Kielce), desni zunanji Luka Stepančić (PSG) in levo krilo Lovro Mihić (Wisla), v svoje vrste pa so že pripeljali kar tri slovenske reprezentante, in sicer vratarja Matevža Skoka, Davida Miklavčiča in Darka Cingesarja. S tem pa seznama z okrepitvami še ni konec, saj se po sedmih letih med nekdanje evropske klubske prvake vrača 35-letni Vori.


Vori, ki igra na mestu krožnega napadalca, je s hrvaško reprezentanco leta 2004 v Atenah osvojil zlato olimpijsko medaljo, z njo je bil pred štirimi leti v Londonu tretji, ima pa tudi zlato medaljo s svetovnega prvenstva na Portugalskem leta 2003 ter še po dve srebrni in bronasti medalji na svetovnih in evropskih prvenstvih.

Za 35-letnega Vorija bo to četrta vrnitev v zagrebški klub, v katerem je tudi začel svojo kariero, v zadnjih treh sezonah je igral za pariški PSG, pred tem pa je nosil tudi dres Barcelone in Hamburga, štiri leta pa je igral tudi v Italiji.

Značke: vori, zagreb, vujović

Članki iz rubrike