kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
0 19.06.2016 09:50:13

Po Gajiću v Veszprem tudi hrvaški reprezentant

Marko Kopljar
Grega Wernig
Slovenskima rokometašema Gašperju Marguču in Draganu Gajiću se bo v vrstah finalista letošnje lige prvakov pridružil še hrvaški reprezentant Marko Kopljar.

Kopljar v Veszprem prihaja iz Barcelone, s katero je imel sicer pogodbo do 30. junija 2018, vendar jo je katalonski klub, ne da bi navedel razloge, prekinil že po letu dni. Hrvaški reprezentant, v Barcelono je prišel iz francoskega PSG, si je februarja poškodoval levo koleno in šest tednov ni igral, v španskem državnem prvenstvu pa je za devetkratne evropske klubske prvake v 21 tekmah dosegel 45 golov, v 13 v ligi prvakov pa 12 golov. V letu dni je z Barcelono osvojil pet lovorik, brez nje je ostal le v ligi prvakov, saj je bil boljši nemški Kiel.

V Veszpremu bodo tako ob Marguču in Gajiću igrali kar štirje Hrvati. Za najboljšo madžarsko ekipo, ki je v finalu lige prvakov letos po streljanju sedemmetrovk izgubila proti Kielcam, so že igrali Ivan Slišković, Mirko Alilović in Renato Sulić, ki je vzel madžarsko državljanstvo, novinec pa bo tako 30-letni Kopljar, ki je podpisal dvoletno pogodbo. Na mestu desnega zunanjega igralca bo imel konkurenco v Laszlu Nagyju in Gaborju Ancsinu.

Članki iz rubrike