Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
8 04.03.2017 09:33:01

Žvižej navdušil Nemce z dvojno porcijo čevapčičev pri Beđetiju

Nad potezo Luke Žvižeja, ki je zvezdnika Rhein-Neckarja Andyja Schmida »rešil« po četrtkovi tekmi lige prvakov v Zlatorogu, je rokometni svet navdušen.

Celjski kapetan Luka Žvižej je v četrtek odigral novo zelo dobro partijo in bil eden vidnejših mož ob zmagi pivovarjev nad Rhein-Neckarjem, tokrat pa je 36-letni Celjan zablestel tudi po tekmi. Potem ko je eden najboljših organizatorjev igre na svetu Andy Schmid zaradi dopinškega preverjanja zamudil odhod avtobusa s soigralci v hotel in na večerjo, je Švicarja rešil Žvižej. Ponudil se je, da ga do hotela »zategne« kar on, vmes pa je gostoljubni Luka poskrbel, da njegov tekmec z igrišča ni šel v posteljo s praznim želodcem.

»Z Andyjem se že dolgo poznava. V bližini dvorane sta bila skupaj z vodjo nemške ekipe. Rekla sta, da bosta šla v hotel s taksijem, zato sem se ponudil za prevoz. Ker je Andy potožil, da je lačen, sem ga peljal k Beđetiju na čevapčiče. Bilo mu je tako všeč, da je vzel dve porciji. Nato sem oba odpeljal v hotel v Laško,« je za Sportal povedal junak večera Luka Žvižej. Mimogrede, njegova poteza je navdušila tudi Nemce, ki so včeraj o tem poročali, klub Rhein-Neckar pa je Žvižeju prek družbenih omrežij poslal tudi zahvalo.

Članki iz rubrike