stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 09.09.2023 19:58:51

Krimovke zanesljivo do prvih točk na Poljskem

Rokometašice Krima Mercatorja so v prvem krogu evropske lige prvakinj v gosteh premagale poljsko ekipo Zaglebie Lubin s 36:18 (19:6). Ljubljanska ekipa bo v naslednjem krogu 17. septembra gostila danski Esbjerg.

Krimovke so proti novinkam v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju prikazale zrelo in preudarno predstavo ter zanesljivo osvojile prvi par točk v skupini B, kar so napovedale že pred odhodom v Šlezijo.

Izbranke črnogorskega strokovnjaka na klopi ljubljanske ekipe Dragana Adžića so imele od prve do zadnje minute absolutni nadzor na igrišču. Po vsega šestih minutah so povedle s 4:1 in gostiteljice prisilile v minuto odmora.

Ta ni prinesla nobenih "motenj" v igri slovenskih prvakinj, še naprej so bile korak ali dva pred tekmicami iz Lubina, tako da so si že v prvem polčasu priigrale velikansko prednost 13 golov (19:6).

V drugem polčasu so nekoliko zmanjšale "frekvenco svojih obratov", Adžić je priložnost za dokazovanje ponudil vsem svojim varovankam, ki so do potankosti izpolnjevale svoje naloge in visoko zmagale.

Pri Krimu Mercatorju so bile na današnji tekmi najbolj učinkovite Tamara Mavsar, Jovanka Radičević, Darja Dmitrijeva in Aleksandra Rosiak, vse so dosegle po pet golov.

Članki iz rubrike