hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

muk
muk
0 29.07.2015 11:30:33

V Krki kvartet novincev

facebook
V Novem mestu dva povratnika in dva novinca.

V ponedeljek popoldne so priprave začeli tudi rokometaši Krke. Lani devetouvrščeno moštvo elitne lige bo v novo sezono krenilo s štirimi novinci oziroma bolje rečeno dvema povratnikoma in dvema novincema. V zeleni dres se vračata levičar Jernej Papež, ki se lani v Velenju ni ravno naigral, ter levo krilo Timon Orlič, ki je zaradi poškodbe izpustil skoraj celotno sezono 2014/15.

Novinca v tistem pravem pomenu besede sta po drugi strani 32-letni vratar Jure Jeraj, izkušeni legionar, ki je v preteklih letih rokometni svet prepotoval po dolgem in počez (Španija, Srbija, Katar, Turčija), ter mladi krožni napadalec David Kovačič, Škofjeločan, ki je zadnjih nekaj sezon prebil na Kodeljevem.

povratnik orlič

Povratnik Timon Orlič je zaradi dveh zaporednih poškodb sprednjih križnih vezi izgubil domala sezono in pol: "V tem času, odkar sem bil odsoten, sem imel dovolj časa za razmislek, kaj bi rad v življenju dosesgel. Vmes sem delal še veliko drugih stvari, ampak brez rokometa enostavno ne morem, zato sem vrnitve v klub izredno vesel. Koleno je tudi vsak dan boljše, noga je tudi močnejša, tako da komaj čakam, da začnem na polno trenirati. Če se mi slučajno poškodba ponovi, bom primoran skleniti rokometno pot."

Omenjeni kvartet naj bi zakrpal luknje, ki so nastale po odhodu Blaža Rojca, bil naj bi blizu selitvi v Belgijo, Žige Smolnika, ki se je vrnil v Koper, Bojana Božiča in Robija Cvikla, ki je sklenil kariero. "Vesel sem, da so fantje prišli na zbor zdravi, dobre volje in visoko motivirani za naloge, ki nas čakajo v tem mesecu," je začetek priprav z besedami pospremil trener Mirko Skoko.

Članki iz rubrike