900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 07.10.2015 17:52:30

Uradno: Ivezič je sedel na mariborsko klop

Potem ko je pred dvema dnevoma trenersko klop mariborskega Branika zapustil nekdanji slovenski selektor Boris Denić, so v klubu danes uradno potrdili njegovo zamenjavo. Ekipo bo vodil Slavko Ivezič.

Ivezič je bil v rokometni karieri med drugim tudi trener in športni direktor Celje Pivovarne Laško, pa tudi selektor moške članke in mladinske reprezentance. Lani je strokovnjak, ki je za svoje delo pred leti dobil tudi Bloudkovo nagrado, vodil novomeško Krko.

"Izpostavil bi, da ni lahko prevzeti moštva, za katerim je že določen del sezone. Ni trenerjev, ki bi imeli čarobno palico in tudi sam se nimam za takšnega. Zagotovo je potreben določen čas za delo in uskladitev vseh nivojev v klubu ter velika mera strpnosti. Menim, da lahko samo s trdim delom pridemo do želenih rezultatov," so Mariborčani v sporočilu za javnost zapisali besede novega trenerja o prihajajočih izzivih.

"Pred nami je zahtevna tekma, ampak naredili bomo vse, da nasprotnika premagamo. Zmago potrebujemo in potrebno bo igralce ustrezno motivirati ter iz njih potegniti vse rezerve in ves potencial, ki pa ga zagotovo imajo," pa je Ivezič dejal o prvi nalogi, ki ga čaka, ko bo njegova nova ekipa v petek igrala z zasedbo iz Izole.

Značke: ivezič, rokomet

Članki iz rubrike