evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 03.11.2015 11:51:48

Na bolniško še Razgor

Arsen Perić
Sobotna tekma z Mariborom in prvi poraz na domačem prizorišču po poldrugem letu dni je pustila posledice v celjskem taboru, ne le psihične, ampak tudi fizične.

Blaž Blagotinšek je denimo dobil udarec v glavo in je zaradi pretresa možganov moral odpovedati sodelovanje na reprezentančni akciji. A 21-letni hrust jo je v primerjavi z Davidom Razgorjem še dobro odnesel, organizator igre si je namreč zlomil koščico v desnem zapestju in ga v četrtek čaka operacija, potem pa seveda tudi rehabilitacija. Kot sporočajo iz celjskega tabora Raza v letošnjem koledarskem letu ne bo več zaigral. Razgor, ki je nedavno podaljšal pogodbo s Celjem, je sicer dostojno nadomestil jeseni pogosto odsotnega Zarabca. 


Poškodbe so v letošnji sezoni vztrajni spremljevalec celjske zasedbe, Branko Tamše še ni uspel sestaviti treninga v polni postavi, na udaru pa je bilo tudi mesto organizatorja igre. Zarabec se komaj dobro vrača po poškodbi stegenske mišice, ki jo vleče že celotno jesen, zdaj so ostali brez Razgorja, pa je edino resnično zdravi organizator igre mladi Lucijan Fižuleto.

Urnik pa po drugi strani ne prizanaša, po reprezentančnem premoru bodo v štirih tednih odigrali devet tekem, med drugim dvakrat z Veszpremom, ter po enkrat s Kielom, PSG-jem in Gorenjem.Gorenjem.

Članki iz rubrike