sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

STA
STA
0 23.12.2015 14:21:04

Celjani prodali Ivića, priložnost bo dobil Grošelj

rk-celje.si
Slovenski rokometni prvoligaš Celje Pivovarna Laško je ostal brez Šimeta Ivića, ki bo naslednjega pol leta igral za francoski Nantes. Celjani bodo v prihodnje priložnost ponudili mlademu Maticu Grošlju, so sporočili iz kluba.

Dvaindvajsetletni Šime Ivić je leta 2014 v Celje prišel iz Nexeja, a v sezoni in pol, kolikor je nastopal za člansko ekipo, ni zasedel mesta prvega igralca na svojem položaju, za kar je bil predviden.


Ob koncu sezone bi se pogodba Iviću iztekla, zato se je celjski klub odločil, da bo priložnost v prvi ekipi že zdaj ponudil 18-letnemu Maticu Grošlju, ki sicer nastopa za mladinsko ekipo in je član mladinske reprezentance, so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

"Pojavila se je priložnost tako za Šimeta kot za nas in smo jo izkoristili. Namreč sedaj bomo lahko že v letošnji sezoni priložnost ponudili Grošlju, ki velja za talentiranega igralca slovenskega rokometa, v osnovi pa smo Žigi Mlakarju priključili Blaža Janca, ki je na nekaj tekmah v tej sezoni pokazal, da lahko tudi v klubu odlično igra na mestu zunanjega igralca. Ker imamo na krilu odličnega Gala Marguča, se nam menjava bistveno ne bo poznala, poleg tega pa bomo Grošlju omogočili neprecenljive izkušnje s člansko ekipo," pa je prodajo utemeljil trener Celja Branko Tamše.

Članki iz rubrike