požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

ru
ru
0 11.07.2016 10:53:33

Mladi Banfro v Gorenje Velenje

rk-gorenje.com
Slovenski kadetski rokometni reprezentant Filip Banfro se iz Slovenj Gradca seli v velenjsko Gorenje, s katerim je še ne 18-letni desni zunanji igralec podpisal štiriletno pogodbo.

Prvi dve sezoni bo Korošec igral za mladince Gorenja, hkrati pa bo posojen k članom Slovenj Gradca, nato pa bo nastopal le še v črno-rumenem dresu.

Filip Banfro, sicer sin nekdanjega slovenskega rokometnega reprezentanta Tetteyja Banfra, je ob podpisu pogodbe z velenjskim klubom povedal: "Prestop v RK Gorenje Velenje je zame velik korak naprej, saj velenjski klub, ki je tudi finančno stabilen, poleg domačih tekmovanj igra tudi v ligi Seha in ligi prvakov. Tudi s tem mi ponuja veliko boljše možnosti in pogoje za treniranje ter individualni napredek. Prestopa v novi klub se zelo veselim, saj to prinaša nove izkušnje in odpira ogromno novih vrat. Moj cilj je, da se kot igralec dan za dnem skozi treninge in tekme razvijam, ob tem pa si želim, da ne bi zanemarjal šole in bi v naslednjem šolskem letu maturiral. Kot vsak športnik, jasno, stremim k najboljšim možnim pogojem za trening ter napredovanju. Verjamem, da mi vse to RK Gorenje Velenje lahko zagotovi."

Značke: banfro, gorenje, velenje

Članki iz rubrike