reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
0 13.12.2016 12:56:09

Cehte in Ferlin v Velenju do leta 2018

Grega Wernig
Vodstvo rokometašev velenjskega Gorenja je podaljšalo pogodbi z zunanjim igralcem Nejcem Cehtetom in vratarjem Klemenom Ferlinom. Oba igralca bosta v Šaleški dolini ostala vsaj do konca sezone 2017/18.

Cehte, ki je svoje prve rokometne korake naredil v Krškem, se je velenjskemu klubu pridružil jeseni 2013. Ta 196 centimetrov visok desni zunanji igralec je z 38 goli na 11 tekmah trenutno najboljši strelec svoje ekipe v ligi Seha. V sezoni 2014/15 se je osam pridružil Ferlin, ki je poprej branil barve trebanjskega Trima. Eden najboljših slovenskih vratarjev se na igrišča vrača po hudi poškodbi kolena na reprezentančnih pripravah ob koncu leta 2015.

"Izredno sem vesel, da je RK Gorenje Velenje pokazal veliko zanimanje za podaljšanje sodelovanja. Brez oklevanja sem se odločil, da še eno sezono ostanem v Velenju, s klubom smo se dogovorili zelo hitro. Želim si, da z ekipo še naprej dosegamo dobre rezultate, naslove vrnemo v naše vitrine ter da nam v novi sezoni končno uspe preboj v ligo prvakov," je dejal Cehte, medtem ko je Ferlin dodal: "Vesel sem, da je klub izrazil željo za podaljšanje sodelovanja, še posebej po moji hudi poškodbi ter dolgotrajni rehabilitaciji. Moje in klubske želje se ujemajo, tako da smo hitro prišli do dogovora. Klubu bom pomagal po najboljših močeh, da osvojimo domača naslova ter da končno zaigramo tudi v ligi prvakov."

Značke: cehte, ferlin, gorenje, velenje

Članki iz rubrike