bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 12.01.2015 22:00:34

Magnet bo imel zadnjo besedo

Grega Wernig
Medtem ko so se njegovi soigralci mudili na turnirju na Danskem, je škofjeloški hrust Matej Gaber vadil v Zrečah pod budnim očesom kondicijskega trenerja Primoža Porija.

Slednji ga je pošteno gnal, dobra novica pa je, da je koleno zdržalo vse obremenitve. Skrb je bila torej odveč, ali pač? "Bomo videli v torek zjutraj, kaj bo pokazala magnetna resonanca. Koleno je stabilno, ne oteka mi več, v nedeljo sva s Primožem naredila nekakšen test. Poskoki, spremembe smeri, skratka na polno in vsekakor je pozitivno, da ni bilo ne duha ne sluha o bolečini, sem in tja sem čutil malce le pritisk hematoma, ki je nastal ob udarcu," pravi Gaber, ki se seveda nadeja nastopu na tretjem velikem tekmovanju.

Vsak je sicer pogrešljiv oziroma kogar ni, brez njega se mora, a vendarle se zdi, da so prav od nastopa 23-letnega krožnega napadalca odvisne slovenske delnice. Koliko pomeni tej reprezentanci je bilo lepo razvidno tudi pretekli konec tedna na Danskem, obramba z njim ali brez njega je pač neka druga pesem.



Ob tem se poraja vprašanje, kakšne posledice je pustila odsotnost, praktično vse od tekme z Alžirijo je delal po posebnem programu, ločeno od ostale ekipe. "Seveda se bo poznalo, a konec koncev smo že pet let skupaj, dobro se poznamo, tako da nekih večjih težav pri uigravanju ne pričakujem. Bomo videli, tudi razpored mi gre v tem pogledu na roko, lažje je pač začeti oziroma se vrniti proti Čilu, kot pa proti kakšni neprimerno kvalitetnejši zasedbi," pravi član Montpelliera, ki je prepričan, da predstave na Danskem niso bile pravi obraz slovenske izbrane vrste. "Iz tekme v tekmo je bilo boljše, verjamem, da ko bo najbolj potrebno, da bomo pravi. Cilj je že dolgo časa začrtan, kvalifikacije za OI v Riu."

Še enkrat smo poskusili, z njim ali brez njega? "Počakajmo kaj bo povedal magnet."

Članki iz rubrike