Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
0 25.05.2016 10:35:00

Kje je Cehte? Verjetno na plaži …

Grega Wernig
Na širšem seznamu selektorja Veselina Vujovića pred kvalifikacijami za SP ni Klemna Cehteta, ki je pred nedavnimi olimpijskimi kvalifikacijami svojo udeležbo odpovedal tik pred zdajci.

Črnogorec na slovenski klopi z njim ni govoril, saj nanj v prihodnje ne bo računal. »Ne vem, kaj se dogaja z njim. Verjetno se sonči ali kopa tam nekje v Dubaju. Klical je Uroša Mohoriča (direktorja reprezentance, op. p.), kdaj bom objavil seznam, da bi lahko uskladil neke obveznosti, ki jih ima. Rekel sem mu, naj kar rešuje svoje obveznosti, saj ga zagotovo ne bo na seznamu,« je razkril Vujović in dodal, da reprezentanca zmore tudi brez njega. »Vsi tisti, ki bodo nastopanje za reprezentanco razumeli kot priložnost za reklamo ali podpis boljše pogodbe v klubu, ne bodo igrali zanjo. Tisti, ki se bodo 'metali na glavo' ne glede na to, kaj jim rečejo v klubu, pa lahko računajo na vpoklic.«

Slovenska reprezentanca se bo v svoji standardni pripravljalni bazi v Zrečah zbrala v petek, 3. junija, prva tekma z Norvežani v Zlatorogu pa Vujovićevo četo čaka 11. junija ob 15. uri.

Članki iz rubrike