Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
0 25.07.2016 10:34:07

Rokometaši in "hudiči" (video)

dd
Slovenska moška rokometna reprezentanca se je znašla pred velikim izzivom - v gozdovih Rogle je morala biti bitko z gozdnimi divjaki.


Rokometna zveza Slovenije je v sodelovanju z Dunking devilsi v gozdovih Rogle posnela inovativen, neobičajen video, kot ga še nismo videli. Njegov namen je promocija moške članske reprezentance ter dvigovanje pričakovanja nastopov slovenske izbrane vrste na največjem tekmovanju na svetu.


S sporočilom "pripravljeni na vse" želi RZS poudariti, da so rokometaši pred odhodom v Brazilijo izjemno motivirani, pripravljeni in željni uspeha, svojo energijo in borbo pa želijo prenesti tudi na navijače ter jih s tem spodbuditi k podpori v boju, ki jih čaka v avgustu.
Uroš Zorman je po zanimivi izkušnji povedal: "Snemanje v gozdovih Rogle je bila za nas nova izkušnja in je bilo kljub naporu zelo zabavno, ko smo igralci videli končno verzijo, pa smo dobili potrditev, da je bilo vredno dolgo snemati, saj je video zelo kakovosten in si zasluži en velik 'like'."
Tudi za Jureta Dolenca je bilo to nekaj novega: "Zanimivo je videti koliko dela je vloženega v take promocijske posnetke, saj smo snemali nekaj več kot pet ur, Dunking devilsi še kake tri ure dlje. Vsak kader smo ponovili deset in večkrat, čeprav je bil morda že v drugo dobro narejen, tako, da je bilo kar naporno, a vseeno zelo zanimivo in zabavno, saj tega ne počnemo vsak dan. Video se mi zdi super, je nekaj novega, drugačnega, tega do zdaj nismo počeli. Upam, da si ga bodo ljudje ogledali, da ga bodo dobro sprejeli in, da bo to velika promocija za slovenski rokomet na splošno.”

Članki iz rubrike