sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Gregor Lisec
Gregor Lisec
0 13.08.2016 07:02:14

Veselin Vujović ostro proti nesmislu: Ne dobim kolajne? Pravila so debilna!

Odkritje, da slovenska rokometna reprezentanca doživlja pravi razcvet, odkar na njeni klopi sedi Veselin Vujović ni nobena vesoljska znanost Slovenija se pod njegovim vodstvom resno poteguje za olimpijsko kolajno, česar pa – paradoksalno – za slovenskega selektorja ne moremo trditi.

Žlahtna Vujovićeva olimpijska zbirka, v kateri ima že zlato olimpijsko odličje iz Los Angelesa '84 in bronasto iz Seula štiri leta kasneje, čez osem dni v nobenem primeru ne bo bogatejša še za en dragocen primerek. Pa ne zato, ker Slovenija kolajne v Riu ne bi bila sposobna osvojiti, temveč iz povsem drugega razloga. Po pravilniku Mednarodnega olimpijskega komiteja selektorjem reprezentanc in njihovim strokovnim štabom kolajne preprosto ne pripadajo.


Kolajno bi si v primeru, če bi Slovenija prišla do nje, zato nesporno zaslužil, a pri Moku pač menijo drugače. "To me zato sploh ne preseneča. Vem, da imam kot selektor velik učinek, vseeno pa mislim, da si igralci odličje vendarle zaslužijo še bolj od mene. Pripadalo bi predvsem njim in vsej Sloveniji," je z delovanjem krovne olimpijske organizacije nezadovoljen Črnogorec, ki pa je šel še dlje. 

CELOTNO ZGODBO O KONTROVERZNEM PRAVILU IN POGOVOR Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI ŠTEVILKI EKIPE SN.

Članki iz rubrike