Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

muk
muk
0 18.01.2017 11:44:35

Kako je Traktor zbil Zarabca (video)

Grega Wernig
Bil je to klasičen "body check", po katerem se je Tej že v dvajseti minuti preselil na tribuno, Zarabec pa je najbrž še dolgo čutil tisto bližnje srečanje s 110 kilogrami.

Da je Issam Tej zelo grob igralec seveda ni nobena novica. Pogosto gre namreč v tej svoji agresivnosti predaleč, pogosto posledično tudi predčasno konča na tribuni. Je eden tistih, za katere pravimo, da je namazan z vsemi žavbami. 


Mož, ki ne varčuje z udarci. Traktor, številni njegovi štarti pa so za zapor in ne le za dve minute in/ali rdeč karton. Nekaj iz svojega "bogatega" repertoarja je pokazal tudi na torkovi tekmi s Slovenijo, ko je v slogu hokejistov na tla poslal Miho Zarabca.

Bil je to klasičen "body check", po katerem se je Tej že v dvajseti minuti preselil na tribuno, Zarabec pa je najbrž še dolgo čutil tisto bližnje srečanje s 110 kilogrami.  Dvoboj, v katerem sta se simbolično srečali dve različni filozofiji rokometa:  surova moč proti fantaziji. A saj veste, kdor se zadnji smeje... V zadnjih minutah je Zarabec v navezi z Blažem Jancom poskrbel za potezo tekme in postavil piko na i preobratu.

Članki iz rubrike