Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
8 18.01.2017 12:39:02

Makedonci obtoževali Vujovića, da jih je prodal. Odgovoril je v svojem slogu

Grega Wernig
Z izjemnim zanimanjem so včerajšnji dvoboj med Slovenijo in Tunizijo spremljali tudi Makedonci.

Zakaj, je jasno. Makedonci so potrebovali vsaj remi med Slovenijo in Tunizijo, da bi se že matematično uvrstili v osmino finala svetovnega prvenstva.

In zato so Makedonci zelo odkrito navijali za Veselina Vujovića in njegove varovance. Ko pa so Slovenci pet, šest minut do konca tekme zaostajali za 5 golov, se je na družabnih omrežjih vsul plaz kritik na slovenske rokometaše, še posebej pa na selektorja. Vujovića so obtoževali, da jih je prodal in ga močno kritizirali.



Dvoboj med Slovenijo in Tunizijo se je končal z remijem, Makedonci so bili na koncu nad razpletom zelo zadovoljni, zadovoljen pa je bil tudi Vujović, ki je za Makedonski Sport po dvoboju odgovoril kritikom. 

"Bili smo na robu poraza, toda pokazali smo pravi karakter in se vrnili. V zadnjih sedmih, osmih minutah sem mislil samo na Makedonijo, na njihov strokovni štab in rokometaše, ki so dvoboj spremljali po televiziji in so pričakovali, da bomo odigrali tako, kot znamo. V dvorani so bili ne nazadnje tudi makedonski novinarji. Ta remi naj bo darilo za Kireja, "Žutega" in Stoleta ter za vse ostale makedonske rokometaše. Vem, kako radi imajo Makedonci rokomet in vesel sem, ker so se njihovi rokometaši uvrstili v osmino finala," je dejal Vujović.

Članki iz rubrike