Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

gl
gl
0 19.01.2017 10:20:11

Ena velika slovenska družina (foto)

Grega Wernig
Ali Montpellier ali Pariz, nad ničimer se ne bomo pritoževali. Vendar Špance želimo premagati. Tako nekako razmišljajo v slovenskem taboru pred svojo zaključno tekmo v Metzu, ki ga bodo lahko Vujovićevi možje danes dopoldne ne glede na razplet tekme s Španijo zapustili zadovoljni.

Izjemno prijetno vzdušje vlada v hotelu Technopole, v katerem je nastanjena slovenska izbrana vrsta, in na vsakem koraku je mogoče čutiti pozitivne vibracije. Glavni razlog za to seveda niso vsi rojstni dnevi, ki so se in se še bodo zvrstili v bazi Veselina Vujovića na jugovzhodu mesta (včeraj je praznoval selektor (56), dan pred njim Blaž Blagotinšek (23), še en dan prej maser Slavko Brezovnik (46), danes bosta svečke upihnila Sašo Djurić (37) in Goran Cvijić (47), na dan velikega finala pa David Miklavčič(34)), temveč dobri rezultati in v največji meri tudi igre Slovenije na tem mundialu. Kapetan Vid Kavtičnik in druščina poraza še ne poznata in z optimizmom se nadejata, da bi se s tem lahko pohvalila tudi jutri med vkrcavanjem na letalo za Montpellier. V nasprotnem primeru ju čaka dopoldansko vkrcavanje na hitri vlak za Pariz.

Da je vzdušje v slovenskem taboru prav zares odlično, potrjujejo tudi fotografije našega fotografa, ki smo jih združili v galerijo.

Članki iz rubrike