stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
0 19.01.2017 23:01:57

Janc: Kot da smo se ustrašili

Grega Wernig
Po visokem porazu s Španijo (26:36), so trije slovenski rokometaši podali svoje videnje precej neenakovrednega dvoboja.

Blaž Janc: "Nasprotnikom lahko samo čestitamo za zasluženo zmago. Nismo bili kos tekmecu, morali bi pokazati več. Zakaj nismo, pravega razloga ne vem, kot da smo se ustrašili Špancev. Ampak zdaj je ta tekma za nami, čez dva dni nas čaka morda najbolj pomembna tekma na svetovnem prvenstvu. Vanjo moramo iti s trezno glavo in narediti vse, da se uvrstimo v četrtfinale."


Gašper Marguč: "V tekmo smo vstopili z veliko motiva in želje po zmagi, vendar smo zdržali le prvih dvajset minut, nato pa je prišlo do nekakšnega razpada sistema. Ne spomnim se, da bi kdaj pod vodstvom selektorja Veselina Vujovića v prvem polčasu prejeli 18 golov. Španci so bili danes preprosto boljši, mi pa moramo čim prej pozabiti na to tekmo. Vemo, da nas v osmini finala zdaj čaka Rusija, za nas ni še prav nič izgubljenega in v soboto bomo vsekakor šli na zmago."

Urban Lesjak: "Nismo se držali igre, za katero smo se dogovorili, da jo moramo igrati. Špancem je stekel protinapad in polprotinapad, na ta načini smo prejeli preveč golov. Najbolj kratek odgovor za našo igro je, da nismo bili pravi. Zdaj je pred nami 48 ur, da pozabimo na to tekmo in da se pripravimo na Ruse. Od tega trenutka je to naša edina misel."

Članki iz rubrike