Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
36 30.01.2017 18:46:45

Najlepša novica, najlepše sporočilo: Edinstvene besede svežega očka Matevža Skoka vas bodo zadele v srce

alesfevzer.com
Slovenski reprezentančni vratar na sprejemu pred Mestno hišo v Ljubljani ni skrival solz.

Tudi prestolnica je pozdravila bronaste slovenske rokometaše, pred Mestno hišo se je zbralo nekaj tisoč navijačev, ki so v prešernem ozračju rajali skupaj z Veselinom Vujovićem in njegovimi izbranci. Slovenski junaki so vse skupaj doživljali zelo čustveno, toda en igralec je vendarle izstopal. Oziroma vratar. Matevž Skok solz ni mogel zadržati in tega tudi ni hotel skrivati. Zanj je današnji dan še prav poseben, zgolj dva dneva po nepozabni pariški noči se je namreč razveselil še rojstva drugega sina.

"Čustva so tako močna, da težko rečem karkoli. Kar se mi je zgodilo danes in kar se mi je pred dnevi, se 'poklopi le redkim. Ni lepšega, da dobiš dve tako lepi darili v tako kratkem času. Neverjetno. Težko opišem vse skupaj, to je nekaj najlepšega," je v izjavi za nacionalno televizijo povedal Matevž Skok in razkril tudi to, da se je sin rodil prezgodaj, zato s partnerico še nista izbrala imena.

skok af
alesfevzer.com

Za našega vratarja je bila epska zmaga nad južnimi sosedi še posebej sladka, saj si služi kruh v hrvaški prestolnici, kjer brani mrežo Zagreba. "Klubski soigralci so mi že sporočili, da me bosta sin in bronasta kolajna stala toliko, da bi bilo zame najbolje, da se sploh ne vračam v Zagreb. A seveda se bom vrnil, ker vem, da so tam moji prijatelji. Karkoli bodo hoteli, bodo dobili," je pristavil Matevž Skok.

Članki iz rubrike