favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
5 02.02.2017 11:35:10

Če bi to naredil, bi bil mrtev

Grega Wernig
Slovenski rokometni selektor, ki je na krajšem dopustu v Šabcu, je razložil česa se je bal na tekmi za tretje mesto proti Hrvaški.

Vujović počiva v hišici ob reki, kjer je našel mir po vsej noriji, ki je vladala v Parizu in Sloveniji od sobote zvečer naprej. V pogovoru za hrvaški portal 24sata je povedal, v katerem trenutku je Hrvaška izgubila tekmo za bron in kdo je bil kriv.


"Pričakoval sem, da bomo utrujeno Hrvaško premagali s slovitim ritmom. Pa ni bilo nič od tega. Brez prekrška, brez teka, brez boja. Med polčasoma sem se z igralci spomnil prednikov, družin... vse sem jim vrgel v obraz. Rekel sem jim, da jih gleda cela država, da njihovi starši in dekleta jokajo, ko jih gledajo... Potem pa smo potonili na osem golov razlike. Potem sem si rekel: 'Kdor bo to izvlekel si zasluži kolajno!' Bal sem se teh trenutkov, da bo hrvaški selektor Babić v igro poslal mlade igralce, lačne, da bo dal  Mihića na Bezjaka. Če bi Babić naredil to, bi bil mrtev. On pa je izbral drug način, mi pa smo se začeli vračati. Potem pa Balić v igro ni mogel več pošiljati mulce. Zgrabila jih je panika. Vse. Hrvaškega selektorja, igralce, navijače, celo TV komentatorja Saračevića. Neverjetno je, da na hrvaški klopi niso bili prepričani vase niti pri plus osem," je s čisto glavo povedal Vujo.


Članki iz rubrike