pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

muk
muk
0 01.10.2014 15:15:10

Puclju padla sekira v med, saj odhaja na Dansko

Arsen Perić
Dolgo se je šušljalo, zdaj je tudi uradno, Peter Pucelj bo kariero nadaljeval na Danskem.

Da se krožni napadalec spogleduje s selitvijo na sever, smo že pisali, zdaj je Pucelj uradno postal član Bjerringbro-Silkeborga, s katerim se je dogovoril za sodelovanje do konca sezone. V osrednji Danski se bo pridružil reprezentančnemu soigralcu Sebastjanu Skubetu.

Potem ko je Klaus Thomsen s potrganimi kolenskimi vezmi že končal sezono, so se v danskem v klubu dolgo ozirali po okrepitvi, ki bi zakrpala nastalo vrzel v obrambi, na koncu so jo našli v slovenskem obrambnem specialistu, ki je bil od aprila ter slovesa od Eisenacha brez kluba, poleti pa je treniral z Izolo, za katero je nato odigral tudi prvenstveno tekmo. Ob naslednji, ob gostovanju Slovenj Gradca, je nato utrpel lažjo, a bolečo poškodbo palca na nogi, ki pa seveda borca njegovega kalibra ne bo oddaljila z igrišč. 


SEKIRA V MED

"Nisem zadovoljen, sem prezadovoljen. Vsi vemo za kakšen klub, ligo in konec koncev državo gre. Bjerringbro je ambiciozen, urejen klub, ki ima sicer letos precej smole s poškodbami. Ob tem, da sem bil v začetku oktobra še brez delodajalca, zdaj pa sem pristal v takšnem klubu, pravzaprav lahko rečem, da mi je padla sekira v med," je hitel razlagati Pero, ki bo v deželi evropskih podprvakov kot že rečeno uzrl tudi dobro znani obraz "Da, res je, Seba je že tam, tako da bo vse skupaj še lažje in ne bo dolgčas."

Po sarajevski Bosni, beograjski Crveni zvezdi in nemškem Eisenachu bo to tretja inozemska postaja v karieri robustnega krožnega napadalca, ki je do zdaj zbral 44 nastopov v dresu z državnim grbom.

Članki iz rubrike