Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 07.10.2014 20:45:16

Francoski prvaki si želijo Vugrinca, a ...

vszi
Da se je Metalurg znašel v finančnih škripcih, čivkajo že vrabci na strehi, odločitev, da v Meškov na tekmo drugega kroga lige prvakov ne odpotujeta Darko Stanić in Pavel Atman, pa je le še prilila olja na ogenj.
Po navedbah makedonskih medijev naj bi bila zadnja plača na račun rokometašev Metalurga nakazana v mesecu maju, in če se stanje ne bo izboljšalo, bi lahko iz Autokomande v kratkem sledil eksodus.

V zadnjih tednih se je kot eden izmed mogočih rešiteljev krize omenjalo podjetje Alkaloid, a je njegov generalni direktor Živko Mukaetov, sicer tudi predsednik makedonske zveze, to zanikal. "Alkaloid bo še naprej vlagal v makedonski rokomet, nima pa se namena vmešavati v njegovo mikroraven, v klube."

Ob pomanjkanju uradnih informacij se pojavljajo številne bolj ali manj verjetne govorice, po eni izmed njih naj bi kovčke kaj kmalu pospravljal tudi nekdanji slovenski reprezentant Renato Vugrinec. Kot namigujejo tamkajšnji mediji, naj bi se za zimzelenega veterana resno ogrel francoski prvak Dunkerque. Tudi Vugi je konec tedna ostal doma, saj po lastnih besedah po poškodbi ne psihično ne fizično še ni dovolj dobro pripravljen za napore, ki jih prinaša LP.

Ni jih malo, ki menijo, da se je izognil gostovanju v zadnji evropski diktaturi tudi zato, da si je pustil odprta vrata. Za razliko od Stanića ter Atmana v letošnji sezoni tako še ni zaigral v ligi prvakov in bi lahko nastopil za drug klub tudi v najelitnejšem klubskem tekmovanju. Vugi ne zanika ponudb drugih klubov, a... "... prednost dajem Metalurgu, želim si, da se stanje izboljša in da skupaj s Stanićem in Atmanom krenemo po še boljše rezultate kot v preteklosti," je za Sportmedia dejal 39-letnik.

Najbrž res ne bi šel iz Skopja. Ne samo, da je v makedonski prestolnici pognal korenine, da je cenjen in da je navsezadnje oblekel dres tamkajšnje izbrane vrste, kot pišejo makedonski mediji, naj bi se tudi vnovič zaljubil. Nova izbranka je Sanja Obradović, bivša žena makedonske košarkarske legende Petra Naumovskega.

Članki iz rubrike