mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

muk
muk
0 02.11.2015 11:36:53

Marguč v postavi meseca oktobra

ihf
Dobre predstave Gašperja Marguča niso ušle neopažene, izbran je bil namreč v najboljšo sedmerico lige SEHA za mesec oktober.

Petindvajsetletno desno krilo je v letošnji sezoni v sijajni formi, če se je v lanski sezoni še malce lovilo v dresu Veszprema, je letos konstantna nevarnost z desnega krila aktualnih zmagovalcev regionalnega tekmovanja. V oktobru je denimo na treh zaporednih tekmah ob zelo dobrem izkoristku metov zabil skupaj 26 golov in uvrstitev v sedmerico meseca je logična posledica. Poleg Marguča so žirijo prepričali še vratar Vitalij Čarapenka (Meškov), levo krilo Radoslav Antl (Tatran), levi zunanji Domagoj Pavlović (Zagreb), organizator igre Dimitrij Nikulenkau (Meškov), desni zunanji Alex Dujšebaev (Vardar) ter krožni napadalec Andreas Nilsson (Veszprem), medtem ko bi na klopi te fiktivne ekipe sedel strateg Meškova Sergej Bebeško.

Dodatno vrstico ali dve si poleg Marguča, ki se v teh dneh mudi na pripravah izbrane vrste v Zrečah, vsekakor zasluži še Slovak Antl, levemu krilu Tatrana je namreč na sobotni tekmi proti milo rečeno skromnemu Spartaku (44:18) uspel nevsakdanji dosežek. Ob le enem zgrešenem strelu (!) je namreč zabil reci in piši 17 golov, kar je bila le pika na i nekemu velikemu tednu, ko je Zagrebu zabil deset golov iz enajstih strelov.

Članki iz rubrike