900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

muk
muk
0 05.11.2015 10:30:44

Trije Slovenci na francoski tekmi zvezd

V sredo 16. decembra se bo v prenovljeni pariški dvorani Bercy zbralo najboljše kar premore francoska liga.

Na tretji, zdaj že tradicionalni tekmi zvezd, na kateri se bosta pomerili selekcija francoskih igralcev ter selekcija tujcev, ki igra v LNH, bo nastopila tudi trojica slovenskih rokometašev. Privilegij in čast sodelovati na tej rokometni All-Star tekmi bo pripadla Mihi Žvižeju, Juretu Dolencu in še tretjič zapored tudi Draganu Gajiću.

V prvo sedmerico »domačih«, ki jih bo s klopi vodil Noka Serdarušić, so bili izbrani Thierry Omeyer (PSG), Adrien Di Panda (St Raphael), kapetan Nikola Karabatić (PSG), Jerome Fernandez (Aix), Luc Abalo (PSG), Mathieu Lanfracnchi (Cesson) in Michael Guigou (Montpellier), prvo postavo tujcev pa bodo poleg Žvižeja (Toulouse), Gajića in Dolenca (oba Montpellier) sestavljali še Valero Rivera (Nantes), kapetan Mikkel Hansen (PSG), Snorri Gudjonsson ter Yassine Idrissi (oba Nimes), medtem ko jih bo s klopi vodil trener Montpelliera Patrice Canayer. Postavi so izbrali francoski rokometni novinarji.

all star

Poleg same tekme, ki bo seveda bolj ekshibicijske narave, bo znova veliko pozornosti posvečeno spremljevalnemu programu, pričakuje se polna dvorana, pa bo to na nek način znova rokometni praznik in lepo slovo od leta 2015 v drugi najmočnejši ligi na zemeljski obli.

Članki iz rubrike