Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 17.12.2015 11:24:38

Viking bo postal član mafije

vszi
Kot vse kaže govorice niso bile iz trte zvite in bo Miha Žvižej v prihodnji sezoni res okrepil slovensko kolonijo v vrstah Montpelliera.

Čeprav Montpellier novice (še) ni uradno potrdil, pa je to na nek način storil kar Žvižejev sedanji klub Toulouse. Slednji je namreč prek socialnega omrežja v svet čivknil, da se Žvižej po koncu sezone seli v Montpellier, pri tem pa tudi že obelodanil ime njegovega naslednika, slovenskega reprezentanta bo na šestmetrski črti Toulousa nasledil Šved Fredric Pettersson (Kristianstad).


Mlajši od bratov Žvižej, ki se je v teh štirih letih v dresu Fenixa uveljavil kot eden boljših krožnih napadalcev vse močnejše francoske lige in ki je v sredo nastopil na tekmi zvezd, bo po drugi strani v Montpellieru nasledil rojaka Mateja Gabra, ki se po koncu sezone seli v madžarski Pick Szeged, kjer prav tako nastaja slovenska kolonija.

Slovenska mafija na jugu Francije, ki je pred dnevi izgubila Boruta Mačkovška, bo tako v prihodnje štela štiri može, poleg Žvižeja bodo dres štirinajstkratnih francoskih prvakov še naprej nosili tudi Dragan Gajić, Jure Dolenec in Vid Kavtičnik.

Članki iz rubrike