nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 10.03.2017 13:02:47

V Krimovem dresu tudi Črnogorka Despotovićeva

Ženski rokometni klub Krim Mercator je za naslednji dve sezoni v svoje vrste pripeljal 22-letno Črnogorko Jeleno Despotović, so danes sporočili iz kluba. Kar 183 cm visoka leva zunanja igralka je svojo pot začela pri podgoriški Budućnosti, pred letom in pol pa odšla k madžarskemu Debrecenu, ki ga vodi nekdanji trener krimovk Tone Tislej.

Despotovićeva, ki je tudi črnogorska reprezentantka, je v letošnji sezoni na 16 tekmah zabila 18 golov, njena ekipa pa trenutno 6. v prvenstvu, za reprezentanco pa je na 47 tekmah dosegla 34 golov.


"Jeleno spremljam zadnjih pet let. Moja tiha želja je vseskozi bila, da bi lahko nekoč sodeloval tudi z njo. Gre za rokometašico, ki je zelo dobra pri obrambnih nalogah, obenem pa zna sprožiti tudi strel z razdalje. Ima veliko prostora za napredek. Zelo sem vesel, da je za naslednji klub na svoji športni poti izbrala Krim Mercator ter pokazala zaupanje v naše delo. Veselim se že naslednje sezone, v katero bomo znova zakorakali z mlado, a konkurenčno ekipo," je o prihodu nove okrepitve dejal trener Krim Mercatorja Uroš Bregar.

Pretekli mesec se je klub dogovoril za sodelovanje z ukrajinsko krožno napadalko Olgo Perederij, ki bo prihodnji mesec prav tako dopolnila 23 let. Že poprej so sodelovanje s klubom podaljšali trener Uroš Bregar ter Elizabeth Omoregie in Alja Koren.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike