Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 22.03.2017 13:21:05

Tudi Marinčkova še eno sezono v Krimu Mercatorju

Arsen Perić
Vratarka rokometašic Krima Mercatorja Miša Marinček, ki je tudi kapetanka ekipe, bo v prihodnji sezoni še naprej branila barve večkratnih slovenskih državnih prvakinj. Marinčkova, ki je februarja dopolnila 32 let, je bila v letošnji sezoni med najbolj zaslužnimi, da so krimovke igrale v drugem delu lige prvakinj.

"Izredno vesela in zadovoljna sem, da smo s klubom našli skupen jezik in podaljšali sodelovanje še za eno sezono. Po presenečenju v ligi prvakinj v letošnji sezoni ima Krim Mercator visoke cilje tudi v prihodnji. Kot športnici mi to veliko pomeni, zato je bil to eden pomembnejših jezičkov na tehtnici, da sem se odločila, da ostanem v Ljubljani," je ob podaljšanju pogodbe še za eno leto dejala Žalčanka, ki je v Krim Mercator prvič prišla leta 2004, v svoji karieri pa je ob matičnem Žalcu branila še za Ptuj, Olimpijo in avstrijski Witasek.

Pred Marinčkovo so sodelovanje s Krimom Mercatorjem že podaljšali trener Uroš Bregar ter dve prav tako pomembni članici ekipe v tej sezoni, Elizabeth Omoregie in Alja Koren. Pred kratkim pa so se nekdanje evropske klubske prvakinje okrepile še z dvema obetavnima tujkama, Črnogorko Jeleno Despotović, ki v letošnji sezoni igra za madžarski Debrecen, in Ukrajinko Olgo Perederij, trenutno igralko slovaške ekipe Iuventa Michalovce.

Značke: rokomet, sta, marinček

Članki iz rubrike