Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ou
ou
0 20.05.2022 11:41:08

Obračun med sosedskima ekipama: Večni derbi napolnil dvorano

Polna dvorana OŠ Škofljica na derbiju med domačini in gosti z Iga
Predzadnji petek v aprilu je v športni dvorani OŠ Škofljica potekal rokometni oziroma sosedski derbi med članskima ekipama ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak in RK Mokerc KIG.

Ekipi, ki vsako leto odigrata vsaj dva večna derbija v članski konkurenci, sta v letošnji sezoni tik pod vrhom lestvice – članska ekipa Škofljice je bila na četrtem mesu, Ižanci pa so se borili, da tokratne domačine prehitijo. V dvorani je bil tako odličen rokometni večer, a z grenko piko na i. Na koncu so namreč slavili igralci Mokerca. Že povsem polno parkirišče pred dvorano je kazalo na to, da bo v dvorani spektakel. Igralci obeh ekip so na igrišču to tudi pokazali. Po začetnem vodstvu domačih so gostje nato preobrnili rezultat in vodili skoraj do konca tekme. Domačini so jih sicer ujeli, tudi povedli, a jim je v končnici zmanjkalo zbranosti in gostje so zmagali. Ižanci so na koncu zmagali z rezultatom 26:25 (15:12).

Polna dvorana tako domačih kot gostujočih gledalcev je pokazala, da so gledalci željni rokometnih tekem, izenačen boj do konca pa je pokazal, da so rokometaši Škofljice v tej sezoni v zelo dobri formi. V letošnji sezoni tekem v dvorani v Škofljici ne bo več, vsi ljubitelji rokometa pa so vabljeni, da se škofljiškim rokometašem pridružite že v prihodnji sezoni. Napovednik tekem lahko spremljate na spletni stran www.srd-skofljica.si ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

038-22-rd skofljica
Polna dvorana OŠ Škofljica na derbiju med domačini in gosti z Iga

Značke: rokomet, škofljica

Članki iz rubrike