sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

STA
STA
0 30.01.2015 19:31:16

Denić: Tekma je minila brez vratarjev

Slavko Kolar
Reprezentanca Slovenije je izgubila še drugo srečanje zapored. Po porazu z Dansko pa jo čaka dvoboj z Nemčijo za sedmo mesto na svetu.

Boris Denić, selektor Slovenije: "V prvem polčasu smo padli v črno luknjo. Za nami je zanimiva tekma, rokometno gledano pa v njej ni bilo veliko rokometa. Danci so se v teh okoliščinah bolje znašli, v napadu so bolje zadevali od nas, a tekma je minila brez vratarjev. O tem zgovorno govori statistika: Danska je skupno zbrala sedem obramb, Slovenija štiri, končna razlika pa je tri gole za Dansko."

gajic dan SLK_7735a
Slavko Kolar

Dragan Gajić: "Škoda, da v določenih trenutkih ne verjamemo, da lahko premagamo ekipo iz velike četverice. Če bi pokazali več samozavesti, potem bi lahko iztržili več. Nismo prikazali bleščeče igre, vseskozi smo malce capljali za Danci, ki so nas nadzorovali. Škoda, da se ne znamo do konca izraziti na igrišču, zdaj je najbolj pomembno, da se psihološko pripravimo za dvoboj z Nemci."

Uroš Bundalo:"Menim, da sta katarska sodnika nekoliko prestrogo izključila Mateja in Miho. Dancem smo se dokaj dobro zoperstavili, vseskozi smo jih skušali ujeti, a v tem nismo bili uspešni."

Članki iz rubrike