sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

jb
jb
19 17.12.2016 20:04:00

Razkrivamo: Stojić in Cimerotić v elitni skopski restavraciji, na meniju okrepitev Olimpije

Milan Mandarić na dopustu, njegova tesna sodelavca Ranko Stojić in Sebastjan Cimerotič pa – vsenaokrog! Po obisku Romunije je na vrsto prišla tudi Makedonija, od koder več kot očitno prihaja naslednji na seznamu želja Olimpije.

Medtem ko bo Srečko Katanec januarja na priprave v Združene arabske emirate odpeljal selekcijo Prve lige Telekom Slovenije, si je njegov makedonski kolega Igor Angelovski bazen poskušal razširiti z dvema prijateljskima tekmama med člansko in mlado zasedbo. Angelovski je med člane vpoklical tudi Danijela Avramovskega, ki ga – tako naši makedonski viri – lahko označimo za naslednjo tarčo Olimpije v zimskem prestopnem roku.

Na drugi tekmi med obema makedonskima selekcijama sta bila namreč navzoča tudi Stojić in Cimerotič, kaj sta videla, pa je težko trditi. Ali ju je Avramovski prepričal ali ne, ali sta gledala še koga drugega ali ne, bo znano v prihodnjih dneh, v vsakem primeru pa je omenjeni vezist nogometaš, ki naj bi obetal kar veliko. Če ne bi, ga leta 2014 od Rabotničkega ne bi odkupila Crvena zvezda, kjer je dobil celo kultno številko 10, prav tako se v nasprotnem primeru poleti ne bi glasno govorilo, da se je zanj ogrel tudi zagrebški Dinamo.

No, hkrati je dejstvo, da na Marakani v zadnjih mesecih zagotovo ni imel vloge, ki bi si jo želel, v pretekli sezoni je bil dejansko posojen OFK-ju. Več zadovoljstva mu je prineslo igranje za makedonsko mlado izbrano vrsto, s katero se mu je letos uspelo uvrstiti na evropsko prvenstvo do 21 let, kar velja za največji uspeh v zgodovini makedonskega reprezentančnega nogometa.
Ali bo Avramovski v prihodnje svoj talent poskušal razviti v Ljubljani, bomo kakopak šele videli. Dejstvo je, da sta se Stojić in Cimerotič v Skopju mudila prav zaradi njega, ali je na večerji v prestižni restavraciji Vodenica, kjer je nastala priložena fotografija, beseda tekla prav o njegovem prestopu k Olimpiji, pa bo bržčas znano že kmalu. (jb, am)

Članki iz rubrike