pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

gv
gv
0 25.11.2015 16:40:07

Šokantna resnica o umorjeni Baljkini prišla na dan

Beloruska atletinja Julija Baljkina je bila umorjena, znan tudi storilec in vzrok za umor.


Belorusinja Julija Baljkina je bila pogrešana od 28. oktobra, njeno nenadno izginotje pa je presenetilo njene družinske člane, zaradi česar so hitro sprožili obširno iskalno akcijo. V to se je podalo 300 pripadnikov policije in vojske, sodelovala pa je tudi njena cela družina in širši krog prijateljev.

Na koncu se je potrdilo najhujše, saj so teden dni kasneje njeno truplo našli v gozdu v bližini Minska. O vzrokih za smrt se je sprva omenjalo samomor, počasi pa so začeli v javnost prihajati grozljive informacije o kraju najdbe njenega trupla. Že dejstvo, da je bila ovita v polivinil, je dalo vedeti, da je prišlo do okrutnega zločina, glavni osumljenec pa je postal njen nekdanji fant Dimitrij V., s katerim sta se pred nekaj meseci razšla.



In zdaj je postalo tudi jasno, da je storilec okrutnega zločina ravno njen nekdanji fant, ki je priznal umor iz ljubosumja. Še bolj šokantno je to, da je na grožnje s smrtjo opozarjala že pred tedni. "Z Julijo sem govoril pred tedni, dejala pa je, da ji je nekdanji fant zagrozil, da jo bo ubil in odšel v zapor, če ga bo zapustila," je tamkajšnjim medijem dejal neimenovani Julijin prijatelj in dodal, da ni vedela, kaj naj stori.

31-letna Julija je bila državna prvakinja na 100 in 200 m, udeležila se je tudi olimpijskih iger 2012, leta 2013 pa je dobila dveletno prepoved nastopanja zaradi uporabe prepovedanih sredstev. Prepoved ji je potekla julija letos, Julija pa je v času suspenza delala kot trenerka mlajših atletov in atletinj.

Značke: baljkina, atletika

Članki iz rubrike