Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 09.02.2016 18:45:20

Čezbalkonski obisk kolegice plačal z zdrobljeno medenico in Riom

Poljski atlet je ostal brez celotne sezone in morda še česa, potem ko se je na pripravah v Španiji zelo slabo končalo njegovo skakanje z balkona na balkon.

Lukasz Parszczynski je eden boljših evropskih tekačev na 3000 metrov z ovirami, v tej sezoni pa je med drugim nameraval nastopiti na treh velikih tekmovanjih: dvoranskem svetovnem prvenstvu v ZDA, evropskem prvenstvu na prostem na Nizozemskem in olimpijskih igrah v Rio de Janeiru.

Toda najmanj vse to bo 30-letnik moral izpustiti, potem ko je staknil izjemno hudo, a hkrati bizarno poškodbo na pripravah v španskem letovišču Lloret de Mar. Natančen potek dogodkov še ni znan, toda po zbranih informacijah naj bi v slogu številnih maturantov, ki radi obiskujejo ta znamenit kraj, Poljak počel velike neumnosti.

Iz svoje hotelske sobe je želel priti v sosednjo (menda kolegičino), a ker je to hotel storiti na skrivaj, se ni odpravil po hodniku, temveč z balkona na balkon. Izgubil je ravnotežje, padel v globino in si zdrobil medenico, menda pa bi jo lahko odnesel še slabše. Vsaj leto dni nastopov je zanj izgubljenih, verjetno pa se bo strinjal, da ni bilo vredno. Ali pač?  







Članki iz rubrike