sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 20.07.2016 14:59:19

Poškodba, kakršne še niste videli (foto + video)

Konec prejšnjega tedna je brazilski mojster borilnih veščin med borbo utrpel hudo poškodbo glave, zdaj že načrtuje vrnitev v ring.

Konec tedna bi se lahko borba kaj kmalu tragično končala za borca Evangelisto "Cyborga" Santosa. Brazilec je dobil močan udarec v sprednji del glave, kasnejši pregledi v bolnišnici pa so pokazali razsežnosti poškodbe.

"Cyborg" je utrpel zlom sprednjega dela lobanje, še zdaj se pa nahaja v Londonu, kjer se je tudi odvijala borba. Njegovo zdravstveno stanje v tem trenutku ni primerno za letenje, čaka ga tudi operacija.

cyborg 2

Kljub temu pa ga to očitno ne gane kaj dosti, saj že načrtuje povratek v ring. To je potrdila njegova nekdanja žena, ki je z njim govorila po telefonu. "Sva govorila in nima težav. Normalno govori, bolečine so sicer prisotne, zaradi česar jemlje zdravila. On je dobor, njegova glava pa niti ne. Kljub temu trdi, da se bo že čez tri mesece spet boril, čeprav mu vsi zatrjujemo, da to ne bo mogoče," je pojasnila Cristiane Justino, ki je prav tako borka, in nadaljevala: "Najprej bo moral prestati operacijo in se pozdraviti. Potrebna je previdnost, ker to ni lahka poškodba. Vstaviti mu morajo ploščico, potem bo moral pa počakati, da jo bo prekrila kost. Šele nato se bo lahko vrnil na treninge."

Značke: ufc, santos

Članki iz rubrike