oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

fdv, palestina, podpora, protest Svet24.si

Študenti FDV še vedno vztrajajo s protestom

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

bu
bu
0 05.08.2016 16:41:56

Poskus posilstva v Riu de Janeiru, boksar iz Maroka v priporu!

vszi
Maroški boksar je namesto na olimpijsko prizorišče v Rio de Janeiru odšel v - pripor!

Eden tistih športnikov, ki so odpotovali v Rio de Janeiro, je tudi Hassan Saada iz Maroka. Gre za boksarja, ki bi moral v Braziliji tekmovati v poltežki kategoriji, toda njegove sanje o večni olimpijski slavi so se razblinile kot milni mehurček. No, toda naj se vam ne smili, ni mu ponagajala poškodba, ampak kar – premočan spolni nagon! Bil je celo tako zelo željan posteljnih aktivnosti, da se je posledično znašel kar v priporu. Očitajo mu namreč, da je v olimpijski vasi poskušal posiliti dve sobarici!


Kot poroča O Globo, je Saada najprej v sobo premamil prvo sobarico. Sprva se je želel z njo le fotografirati, nato jo je na silo potisnil ob zid in jo začel poljubljati. Ko se mu je izmuznila, je startal na drugo, to je divje otipaval po prsih, menda ji je ponudil celo denar, da bi spala z njim. Sobarici sta športnika prijavili, policija ga je aretirala, v priporu pa bo v času preiskave preživel najmanj 15 dni. Pravico za nastop na olimpijskih igrah je že izgubil, ali ga čaka daljše bivanje v vse prej kot prijetnih brazilskih zapornih, pa je še prezgodaj govoriti.

"V priporu bo ostal, ker obstaja nevarnost, da bi lahko vplival na priče, obstaja tudi nevarnost ponovitve dejanja," je pojasnila sodnica Nunes Saly. Saada bi z nastopi v Riu sicer moral začeti v soboto, ko je bil načrtovan njegov dvoboj s Turkom Mehmetom Unalom.

Članki iz rubrike