franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tk
tk
0 16.04.2016 18:08:56

Ogorčeni Hrvati ostro nad Slovence: Osredkar se je v klub vrnil z opeklinami (foto)

Drago Wernig - TAKA
Igor Osredkar, eden najboljših slovenskih igralcev futsala, je predmet velikega ogorčenja na Hrvaškem. Oziroma bolje rečeno: Hrvati so ogorčeni nad načinom zdravljenja njegovega kolena med reprezentančno akcijo.

lovenski igralec futsala Igor Osredkar na zadnji tekmi kvalifikacij ni mogel pomagati Sloveniji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, vzrok je bila poškodba kolena. Reprezentanci se je pridružil s poškodbo ligamentov in do zadnjega ni bilo jasno, ali bo proti Španiji lahko igral. Na koncu ga ni bilo na parketu, Slovenija pa je klonila z 1:5.

Tu pa se je drama po pisanju hrvaških medijev šele začela. Uprava kluba Nacional, za katerega igra Osredkar, je pričakovala, da bodo slovenski zdravniki naredili vse potrebne preiskave in če ocenijo, da je poškodba prehuda, Osredkarja pošljejo nazaj na terapije pod drobnogledom hrvaškega kluba. Toda to se ni zgodilo. Hrvati pišejo, da naj Osredkar sploh ne bi opravil magnetno resonanco, temveč naj bi ga zdravili s kremo, kar je povzročilo, da naj bi se Osredkar v Zagreb vrnil z opeklinami tretje stopnje.

koleno

Hrvati so se takoj odločili poslati protestno pismo: "S primitivnim pristopom k poškodbi, ki je sploh niste diagnosticirali, ste Igorju Osredkarji povzročili opekline tretje stopnje v predelu desne noge. Prosimo, da nam pošljete seznam zdravil in preparato, ki ste jih uporabljali, da bi se prepričali, da ta zdravila niso na seznamu prepovedanih substanc," med drugim piše v pismu.

Značke: igor-osredkar, futsal

Članki iz rubrike