Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ba
ba
0 20.12.2022 10:22:25

Eden od najboljših igralcev Celja blestel v prekmurski prestolnici

Futsal turnir v Murski Soboti.

Po več kot 10 letih se je znova zgodilo. Po zaslugi KMN Bangladeš se je futsal vrnil v prekmursko prestolnico, dvorana OŠ III v Murski Soboti je bila prizorišče turnirja Kia Avto Rajh Open z nagradnim skladom 3333 evrov, ki je imel tudi dobrodelni pridih. Sodelovalo je 16 ekip iz vse Slovenije, v zanimivem celodnevnem dogajanju so favoriti upravičili pričakovanja. Slavila je ekipa Vitomarci Car-Mont, ki je zmagala na vseh šestih preizkušnjah. V četrtfinalu je z 2:1 ugnala Gradbeništvo Šarić iz Ljubljane, v polfinalu je bila s 6:0 boljša Slifasa iz Moravskih Toplic, v finalu je s 4:0 padel še Avto Sitar ŠD Selan iz Lovrenca na Dravskem polju. Potem ko je bila s 4:1 uspešnejša od zasedbe iz zdraviliškega mesta, je tretje mesto zasedla Črna kuhna iz Maribora oziroma Gornje Radgone.
Zmagovalci so imeli v svojih vrstah tudi najboljšega igralca, blestel je eden od najboljših mož celjskega prvoligaša v jesenskem delu sezone in eden od kapetanov med varovanci Romana Pilipčuka, Denis Popović. Nagrado za najboljšega vratarja si je prislužil Miha Pšajd, najboljši strelec je bil Bojan Klemenčič.
V pričakovanju odločilnih obračunov so gledalci videli tudi revijalno tekmo med veterani Mure in Nafte, z 2:1 so zmagali črno-beli. Oba gola je dosegel Štefan Horvat, pri Lendavčanih je bil uspešen Peter Zadravec.

Članki iz rubrike