stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 11.03.2024 09:23:06

Mnogi so bili razočarani zaradi Rogličevega debija, on pa odgovarja v svojem slogu: "Moje življenje se ne bi ..."

Profimedia
Primož Roglič ni najbolje začel nove sezone v dresu nove ekipe, a kot je poudaril izkušeni Kisovčan, so pred njim novi izzivi.

Primož Roglič je novo sezono začel na dirki Pariz - Nica, na koncu je končal na desetem mestu, kar vsekakor ni rezultat, ki bi od izjemnega Slovenca pričakovali, sam pa ne dela posebne drame. Jasno je namreč, da je glavni cilj nemške ekipe in tudi Rogličev cilj poletna dirka po Franciji. V skupnem seštevku je slavil Matteo Jorgenson in zabeležil največjo od treh zmag v karieri.


"Kot sem že večkrat dejal, je to zame povsem novo okolje, nova ekipa, poleg tega pa se moje življenje ne bi spremenilo, če bi zmagal na Pariz-Nici. Moram si dati čas," je dejal Roglič. "To je bila moja prva dirka in očitno potrebujem nekaj tekmovalnega ritma. Mislim, da je to vseeno dober temelj za naprej," je še dejal 34-letni Kisovčan, ki bo naslednjič dirkal po Baskiji med 1. in 6. aprilom.

"Zagotovo sem prišel sem z zmagovalno miselnostjo, v nasprotnem primeru me ne bi bilo. Vendar nam ni uspelo. Drugi cilj je bil intenzivno dirkati in to sem dobil. Ostal sem nasmejan, končal v enem kosu. Ta del je odkljukan, vse pa je v nogah," je še dodal slovenski as.

Članki iz rubrike