oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

tp
tp
0 14.02.2015 13:52:13

Prvič ali tretjič?

Danes bo ob 20. uri v Kamniku prva finalna tekma srednjeevropske lige med odbojkaricami Calcita Volleyballa in Nove KBM Branika.

"V letošnji sezoni smo z Mariborčankami igrale dvakrat, resda obakrat izgubile, toda predvsem na domači tekmi v Kamniku smo jim bile zelo blizu. Verjamem, da nam bo to, kar nam ni uspelo takrat, uspelo tokrat," je prepričana igralka Calcita Lana Ščuka, ki je v sredo z mladinsko reprezentanco Slovenije prejela Bloudkovo plaketo.

Obe ekipi sta že med sezono doživeli nekaj sprememb, Kamničanke so bogatejše za Eleno Kučej, pri Mariborčankah je Moniko Potokar zamenjala Sarah Ammerman, odšla pa je še Ana Starčević. "Ne obračam se več nazaj in se tudi ne sprašujem, kako bi bilo, če bi Ana ostala. Ker je ni, moramo gledati naprej, in če sem korekten in realen, se nam pozna, da kot ekipa še nismo popolnoma preklopili na to, da je ni več z nami, in mislim, da se tudi še nismo dovolj uigrali z Ammermanovo. V tem trenutku naša igra ni na ravni, kot je bila v finalu pokala Slovenije, ko smo bili do zdaj v letošnji sezoni verjetno v najboljši formi," pred jutrišnjo tekmo s Kamničankami razmišlja Bruno Najdič, trener Nove KBM Branika.

Članki iz rubrike