franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tp
tp
0 27.03.2015 12:09:47

Liga prvakov: Čakajoč na veliki pok

CEV
V soboto in nedeljo bo v Berlinu na sporedu sklepno dejanje letošnje lige prvakov, že zdaj pa organizatorji o turnirju govorijo v presežkih.

Berlin Recycling Volleys. Zenit Kazan. Asseco Resovia. Skra Belchatow. To so štiri ekipe, ki trenutno že spoznavajo igrišče in dvorano v nemški prestolnici, kjer bo konec tedna na sporedu pravi odbojkarski praznik.

Včeraj dopoldne je bilo na voljo le še 300 kompletov vstopnic, organizatorji pa so bili zaradi ogromnega navala prisiljeni dodati še eno montažno tribuno, pričakujejo tudi rekord po številu gledalcev v dvorani Max-Schmeling, ki v tem trenutku znaša 9070 navijačev na finalu ženskega SP leta 2002.



Domačini se bodo pomerili z prvim favoritom turnirja Zenitom Kazanom. Da so Rusi favoriti, se zaveda trener njihovih nasprotnikov, ki smo ga v tej sezoni videli tudi v dvorani Tivoli, Mark Lebdew, vendar imajo Nemci svoje načrte. "Naša največja odlika je moštveni duh. Zenit ima odlične posamezniki, mi pa smo s svojo povezanostjo v preteklosti že dosegali velike stvari. Pomembna bo tudi postavitev bloka v obrambi, daljše kot so izmenjave, močnejši smo."

Prav posebno doživetje pa bo poljski polfinale, v katerem bo obe ekipi spodbujalo tudi veliko število poljskih navijačev. Koliko predvsem navijačem Asseco Resovie pomeni prvi nastop na zaključnem turnirju velike četverice, so dokazali na zadnjem treningu pred odhodom v Berlin. Ta je bil namreč odprt za javnost, udeležilo pa se ga je kar 2500 navijačev, ki so prišli odeti v klubske barve, kot bi šlo za pravo tekmo. Že to nakazuje, da se nam konec tedna obeta izjemno vzdušje, svoje pa bodo prav gotovo dodali tudi igralci vseh štirih ekip.

Članki iz rubrike