zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 07.09.2016 13:58:42

Pred kvalifikacijami še na Slovaško

Nikola Miljković
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v četrtek odpotovala na Slovaško, kjer jo čakajo še zadnje pripravljalne tekme pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Varovanke selektorja Bruna Najdiča se bodo v Brnu pomerile z Belorusijo, Češko in Grčijo.

Slovenska izbrana vrsta se je na kvalifikacije, skozi katere se bo skušala še drugič zaporedoma prebiti na evropsko prvenstvo, pripravljala v Mariboru, selektor Najdič, ki se je v prvem delu priprav soočal tudi z nekaj poškodbami in boleznimi, je kljub temu z opravljenim zadovoljen. Slovenke bodo jutri odpotovale na Slovaško, kjer bodo proti tamkajšnji izbrani vrsti odigrale tri tekme, zatem pa se bo reprezentanca preselila v Brno. Najdič ima za zdaj na voljo petnajst odbojkaric, po današnjem večernem treningu pa bo določil končno štirinajsterico.

Seznam reprezentance Slovenije: Katja Medved (CS Volei Alba-Blaj, ROM), Lana Ščuka (Liu Jo Modena, ITA), Anja Zdovc, Valentina Založnik (obe Venelles, FRA), Eva Mori (Foppapedretti Bergamo, ITA), Monika Potokar, Meta Jerala, Tina Grudina, Urška Igličar, Mojca Božič (vse Calcit Ljubljana), Marina Cvetanović, Saša Planinšec, Sara Najdič, Iza Mlakar, Nika Blagne (vse Nova KBM Branik Maribor). Selektor: Bruno Najdič, pomočnik selektorja Matjaž Hafner.

Članki iz rubrike