stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič
0 30.11.2016 10:46:46

Gregor Ropret o tragični smrti soigralca: Prijateljevo krsto sem nosil v rokah

Nikola Miljković
Slovenski organizator igre si niti v najbolj norih sanjah ni mogel zamisliti, kakšen začetek sezone ga bo doletel. Po treh tednih v italijanski prvi ligi ga je čakala ekspresna vrnitev v turški Afyon. Tam je z novopečenim prvoligašem pripravil največje presenečenje sezone, dokler ni kot strela z jasnega udarila tragedija. V klubu namreč še vedno odmeva smrt venezuelskega korektorja Kervina Pinerue.

Novi klub Gregorja Ropreta je v prvem delu sezone nanizal kar nekaj odmevnih rezultatov, premagal je dva favorita za končno zmagoslavje, Halkbank in Fenerbahče, temu primerna je bila evforija v klubu in med navijači. Toda zadnja dva tedna sta bila zavita v črnino, klub je pretresla velika tragedija ...

kervin pineura
Nikola Miljković

Preminil je namreč prvi zvezdnik ekipe Kervin Pinerua, sicer kapetan reprezentance Venezuele in odbojkar, s katerim je Gregor Ropret v zgolj mesecu dni stkal tesne prijateljske vezi. S cmokom v grlu je pripovedoval, kako je doživljal tisti zlovešči dan. »V četrtek dopoldne je Kervin povsem normalno treniral, po fitnesu pa je začel tožiti nad tem, da se slabo počuti. Kar naenkrat se je začel tresti in zeblo ga je. Iz kluba so ga takoj napotili k zdravniku, od tam pa v bolnišnico. Pri večerji smo igralci dobili informacijo, da bo z njim vse v redu, da je dobil infuzijo in da se je njegova telesna temperatura znižala. Pogovarjali smo se celo o tem, da bo v petek že bolj pri močeh, da si bo odpočil in da bo v soboto že igral,« je dejal Ropret, ki pa ga je v petek zgodaj zjutraj zbudila slaba novica.

CELOTEN POGOVOR Z GREGORJEM ROPRETOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI ŠTEVILKI TISKANE IZDAJE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA.24.SI!

Značke: ropret, turčija, pinerua

Članki iz rubrike