pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ou
ou
0 06.12.2016 23:42:31

Velika točka ACH Volleyja v Modeni

CEV
Odbojkarji Azimut Modene so v tekmi prvega kroga skupine D lige prvakov doma premagali ACH Volley s 3:2 (23, -21, 19., -23, 11).

Ljubljanski odbojkarji so se na gostovanju proti favorizirani Modeni predstavili v lepi luči, povsem nenadejano osvojili točko, z njo pa dokazali, da so si v kvalifikacijah zasluženo priborili deseti zaporedni nastop v najmočnejšem klubskem evropskem odbojkarskem tekmovanju.

Sproščeni varovanci Zorana Kedačiča so držali obljubo, da se ekipe, polne zvezdnikov, ne bodo ustrašili, da bodo s servisom držali pritisk, s tem pa domačim ne dopustili, da se razigrajo. Prikazali so odlično igro, bili prav v vseh nizih zvezdnikom povsem enakovredni nekoliko utrujenim tekmecem (še v nedeljo so igrali derbi italijanskega prvenstva), na koncu pa jih je pokopal predvsem domači blok in pa 205 centimetrov visoki ameriški reprezentant Max Holt, ki je v "tie" breaku" blestel tudi s servisi in bil najbolj zaslužen, da po skoraj dveh urah in pol igre ni prišlo do popolne senzacije.

Ljubljančani bodo drugo tekmo v skupini igrali 20. decembra, ko bo v Ljubljani gostovala romunska Craiova. Ta je danes doma presenetljivo ugnala poljski Skra Belchatow s 3:1.

Značke: ach-volley, modena

Članki iz rubrike