sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

jz
jz
0 28.06.2015 20:26:38

Neodgovorni starši? Čudežna deklica! (video)

vszi
Rachael Lee Farmer iz mesta Flagstag v Arizoni v ZDA je na družbenem omrežju facebook objavila video posnetek svoje 19-mesečne hčerke, ki prepleza plezalno steno.

Deklica je izjemna, saj ji je uspelo preplezati do vrha in se je odlično znašla na plezalni steni. V malce manj kot dveh minutah je prišla do vrha in potem veselo stekla novim dogodivščinam naproti. Ko si bodo video ogledali naši najboljši športni plezalci, bi Mina Markovič in ostali gotovo kričali od navdušenja.

Gospa Farmerjeva je med drugim na facebooku zapisala: "Morala sem jo vleči iz telovadnice, tudi potem, ko se je igrala že eno uro. Nikakor ni hotela nehati plezati."

Oglasilo se je že nekaj moralistov, ki sem jim zdi, da so take stvari kot je nevarovano plezanje po plezalni steni prenevarno za 19-mesečno deklico, toda dejstvo je, da je bila pod njo debela blazina, če bi deklica slučajno padla. Mama je na to odgovorila: "Bila je popolnoma varna, bolj kot bi bila v kletki ali pa varovana z vrvjo. Cel čas sem pazila nanjo, čeprav se to na posnetku en vidi. Sama nisem ne vem kako dobra plezalka in nikoli ne bi ogrozila varnosti mojega otroka. Svojo hči Ellie učim, da je samostojna in močna, taka kot je na tem posnetku."

Mama je že zapisala, da spodbuja svojo hči, da pleza, ker s tem gradi njeno osebnost in da raje vidi, da počne take stvari, kot da se igra s tabličnim računalnikom. Tudi odzivi so izjemni, saj si je ta video ogledalo v nekaj dneh več kot 15 milijonov ljudi. Mama pa je na svojem facebook profilu zapisala, da je zavrnila prvo ponudbo za pogodbo za svojo hčerko, ki jo ljubkovalno imenuje The Little Zen Monkey.

Članki iz rubrike