sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ou
ou
0 29.06.2015 08:42:08

Vukovi boljši od sokolov

fb
Moštvo ameriškega nogometa Ljubljana Silverhawks je v polfinalu srednjeevropske lige CEFL na igrišču v Radomljah izgubilo z Vukovi iz Beograda.

Gostje so slavili z 21:14 (0:6, 7:8, 0:0, 14:0), ki so do zmage prišli prav ob koncu srečanja. Ljubljančani so po prvem polčasu, tega je zaznamovalo neurje s točo (srečanje je bilo celo nekaj minut prekinjeno), vodili s 14:7. V zadnji četrtini so neuspešno izvajali strel na gol, ki bi jim prinesel prednost desetih točk.

V zaključku tekme pa je Tony Washington v dveh napadih poskrbel za preobrat. Najprej je izenačil s tekom za pet jardov, nato pa je še pretekel polovico igrišča za vodstvo in končno zmago gostov, saj so imeli domači po tem zadetku na voljo le še dobro minuto za zadnji napad.


Trener Silverhawksov Rok Štamcar je po tekmi povedal: "Tako v prvem kot tudi v drugem polčasu smo naredili preveč majhnih napak, ki so se pojavljale med drugim zaradi slabe udeležbe na treningih. Tako praktično nismo nikoli imeli popolne ekipe, da bi naredili dobre treninge. Vukovi pa so na tekmi dokazali, da so najboljši, ko so v najslabšem položaju na igrišču."

Ker so Silverhawksi že izpadli iz lige CEFL je bila to zanje zadnja tekma spomladansko-poletne sezone in jih zdaj čaka nekajmesečni premor.

Vukove pa v finalu čaka ekipa Novi Sad Dukes, ki bi morala v polfinalu igrati s Cineplexx Blue Devilsi iz Avstrije, a so ti dvoboj predali.

Članki iz rubrike