profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

db
db
0 26.11.2015 13:44:06

Ustreljen v glavo, ko je ščitil otroke

Reuters
Igralca St. Louis Ramsov Stedmana Baileya so na Floridi večkrat ustrelili v glavo. Njegov klub kljub temu pričakuje njegovo vrnitev še v letošnji sezoni.

Lovilec St. Louis Ramsov Stedman Bailey, ki je pred dobrima dvema tednoma dopolnil 25 let, je bil novembra že drugič v dveh letih suspendiran zaradi uporabe prepovedanih sredstev, tako da mu je klub dovolil, da v tem času trenira v domačem Miamiju.

Pred njegovo hišo pa so ga v torek, medtem ko je bil v stoječem vozilu skupaj s svojim bratrancem in dvema otrokoma, napadli neznanci. Okoliščine napada niso jasne, znano je le to, da je bil Bailey večkrat ustreljen v glavo, medtem ko je skušal zaščititi svoja otroka na zadnjem sedežu avtomobila.


STANJE STABILNO
Takoj po dogodku so Baileya operirali, po nekaj urah na oddelku za intenzivno nego pa se je njegovo stanje stabiliziralo.

Trener Ramsov Jeff Fisher je kljub temu dejal, da Baileya že v letošnji sezoni pričakuje na igrišču. Doslej je lovilec ujel 12 podaj za skupno 182 jardov, v svoji drugi sezoni v NFL je odigral osem tekem. Suspenz se mu izteče čez dva tedna.

Članki iz rubrike