pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Zdenko Fajdiga
Zdenko Fajdiga
0 18.07.2016 21:31:26

Nina Volčina nova članica Krima

Martin Zdauc se je iz Poreča preselil v Ilirsko Bistrico.
BK Ilirska Bistrica
Letošnji prestopni rok je bil bogat in je prinesel številne spremembe v naših klubih pred novo sezono. Reprezentantka Nina Volčina je zamenjala klubsko majico.

Iz tabora državnih prvakinj iz Idrije se je preselila v konkurenčno ekipo ljubljanskega Krima. To je po podatkih pisarne BZS edini ženski prestop.

Do velikih sprememb je prišlo v Kopru. Člani Luke so postali Tilen Kaligarič, Igor Turk, Primož Marinko, Bojan  Vidali in Aljoša Marjanovič (doslej Trta Sv. Anton). Gregor Moličnik pa je odšel v Orlek ORO MET. Njegovi novi soigralci bodo tudi Igor Šircelj (prej Zabiče) in Mitja Kregelj (Trta Sv.Anton).

Superligaš Agrochem je 'bogatejši' za Klemna Sosiča, Petra Ravbarja in Primoža Markočiča iz Hrasta ter Žana Kocino, ki je prišel iz Goriških Brd. Brane Magerl in Karli Kuzma sta iz EIS Budničarja prestopila v Krim, ljubljanske vrste pa je zapustil Dejan Korošec, ki je odšel v AIEKA Anteno Portorož. Ligaš iz Kobjeglave je pridobil zaupanje Jureta Kovačiča iz Pliskovice, Zorana Rednaka (Rogaška) in Gorazda Ferfolje iz Tabora Ozeljan.

Planina Kranj ima dva 'frišna' igralca – Matjaža Rutarja (prej Čirče Van-Den) in Marjana Mohorča (Tržič AC Žepič), odšel pa je Luka Vehovec (v Rogovilo). Luka Skok in Simon Novak (Kolektor) sta nova člana Logatca, Gregor Vouk (Luka) in Boštjan Zadnik (Gradna Obrov) imata v rokah člansko izkaznico Jadrana iz Kozine Hrpelj, Matic Jotič pa Jesenic.

Matija Kobal (Agrochem) bo igral za Planino Petrič, v tem klubu bo v novi sezoni tudi El Harir Baschir. Nejc Žerjal iz Hrasta se je registriral za novega prvoligaša Pliskovico, Ivan Curk se je iz Planine Petrič preselil v Nanos, Nikola Đorđević je Anteno zamenjal za Jadran iz Izole. Anton Fabec (Trta Sv.Anton) je izbral Zabiče, Izidor Ražem (Pobegi) že hodi naokoli v majici Gradne Obrov.

Edini mednarodni prestop je tisti Dejana Korena, dosedanjega člana Logatca, ki bo v prihodnji sezoni igral v Italiji. Njegov novi klub je Canova. Anton Trobec (Luka) je nov član Villarspa. Dejan in Anton sta se tako pridružila veliki družini slovenskih igralcev, ki imajo pomembno vlogo v italijanskih klubih. Martin Zdauc se iz Hrvaške (Istra Poreč) vrača v domovino in sicer v Ilirsko Bistrico.

Članki iz rubrike