franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 20.10.2016 19:50:27

Za obe Slovenki konec v prvem krogu

Za slovenski predstavnici v glavnem delu evropskega namiznioteniškega prvenstva Alex Galič in Manco Fajmut se je tekmovanje končalo že po prvem krogu. Galičeva, ki v kvalifikacijah ni izgubila niti niza, se je sicer dobro upirala kitajski Portugalki Jieni Shao, izničila njeno prednost 3:1, a izgubila odločilni, sedmi niz.

Tudi Fajmutova ni imela sreče pri žrebu, tudi ona je imela za tekmico rojeno Kitajko, zdaj pa Nizozemko, zmagovalko evropskih iger v Bakuju, Jie Li. Njen odpor je bil slabši, saj je izgubila 0:4, skupaj pa zbrala le 16 točk.


Galičeva je bila uspešnejša v igri dvojic, kjer sta se skupaj s Švicarko Rachel Moret po zmagi 4:1 nad belgijsko-grško dvojico Mathalie Marchetti/Georgia Zavitsanou uvrstila v drugi krog, med najboljših 16. To pa ni uspelo dvojici Fajmut/Tamara Pavčnik, ki je z 0:4 izgubila proti Madžarkama Dori Madarasz in Szandri Pergel.

Trenutno svoj dvoboj prvega kroga proti Grku Panagiotisu Gionisu igra Darko Jorgič, Bojan Tokič pa se bo ob 20. uri meril prav tako meril z Grkom, in sicer s Konstantinosom Papageorgioum.

Članki iz rubrike