franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gv
gv
0 21.06.2016 15:04:43

Zaveslajte kot Peter Kauzer

To poletje se lahko zapeljete na valovih adrenalina in doživetij kot naš kajakaški šampion na divjih vodah Peter Kauzer.

Da boste spretno obvladali brzice v stilu večkratnega svetovnega in evropskega prvaka izberite kajak, ki je oblikovan po modelu njegovega čolna. V Hervisu so poskrbeli za prav posebno olimpijsko ponudbo. Kajak slovenskega proizvajalca, podjetja Roto, s podpisom Petra Kauzerja je v času olimpijskih iger v Rio de Janeiru na voljo ekskluzivno v Hervisovih trgovinah in to po posebni ceni 899,99 evrov.

Peter Kauzer2

Prepričal vas bo s kakovostno izdelavo ter funkcionalnostjo za izjemne užitke v spustih po divjih vodah. Stranske opore ter prednji in zadnji stabilizatorji dajejo temu kajaku potrebno stabilnost, nastavljiv sedež ter nastavljiva naslonjala za hrbet in stopala pa omogočajo, da si čoln povsem prilagodite svoji višini in stilu veslanja.

Vsi novi lastniki tega odličnega kajaka bodo v septembru doživeli prav posebno druženje v olimpijskem športnem duhu. Na Hervisovem veslaškem druženju s Petrom Kauzerjem bo osebno z vami delil svojo olimpijsko izkušnjo ter drobne trike in nasvete za še več spretnosti na brzicah.

Značke: kauzer, hervis

Članki iz rubrike