franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

jz
jz
0 16.04.2015 11:10:55

Pokal Fed: Mašenko boli noga

Reuters
Ruska ženska reprezentanca na polfinalnem obračunu svetovne skupine pokala Fed proti Nemčiji, ki bo konec tega tedna v Sočiju, ne bo mogla računati na svojo najboljšo igralko Marijo Šarapovo.

Druga igralka na lestvici WTA je svoj nastop v olimpijskem mestu odpovedala zaradi poškodbe stopala. "Veselila sem se nastopa v mestu, kjer sem preživela del svoje mladosti, a mi je poškodba to preprečila. Z ekipo smo celo spremenili razpored turnirjev, da bi lahko igrala za reprezentanco. Moram biti zdrava in v najboljši formi, če želim igrati na najvišji ravni. Morala bi biti najboljša tudi, če bi želela pomagati reprezentanci proti odličnim Nemkam, vendar se na žalost nisem mogla dovolj dobro pripraviti na dvoboj. Prepričana sem, da bodo navijači v Sočiju podprli naša dekleta in jih popeljali do zmage," je dejala 27-letna Šarapova.

Kapetanka ruske reprezentance Anastazija Miskina je že našla zamenjavo za Šarapovo – Vero Zvonarevo, trenutno 137. igralko na lestvici WTA, ki je nazadnje igrala za reprezentanco leta 2011. V ruski ekipi so še Svetlana Kuznecova (#24), Anastazija Pavljučenko (#38) in Jelena Vesnina (#71).


"Na začetku tedna sem govorila z Mašo in ljudmi iz njene ekipe, na žalost pa ni dovolj dobro pripravljena za nastop. Po poškodbi v Miamiju potrebuje nekaj časa, da se spet vrne, vem pa, da je naredila vse, da bi zaigrala za reprezentanco. Preprosto še ni dovolj dobra. Kljub vsemu verjamem v našo ekipo," je dejala Miskina.

V bistvu so v tem dvoboju favoritinje gostje, ki bodo nastopile z vsemi najboljšimi (Petković #11, Kerber #14, Lisicki #19, Görges #63).

Drugi polfinalni par je Češka – Francija, ki bo igral v Ostravi, v dvorani, v kateri se bodo čez dva tedna slovenski hokejisti borili v elitni skupini. Češka, ki je favoritinja za finale, bo nastopila v najmočnejši postavi (Kvitova #4, Pliskova #12, Safarova #22, Strycova #23), Francija prav tako (Cornet #28, Garcia #29, Mladenović #58, Parmentier #89).

Galerija

Članki iz rubrike